fbpx

Speciaal bierproeverij Maastricht

In onze brasserie annex speciaalbier café kunt u een speciaal bierproeverij boeken. Boek ” Bierproeverij Maastricht ” voor lokale bieren of laat u verrassen door onze biersommeliers. Of u nu met 2 personen of met 30 personen bent, voor een bierproeverij bent u bij ons aan het goede adres.

Onze speciaal bierproeverijen worden altijd begeleid door een van onze erkende biersommeliers. Een proeverij kan al bij 3 bieren starten en gelang uw wenst kunnen we dit tot 5 à 6 speciaalbieren uitbreiden. Voor onze proeverijen gebruiken wij speciaalbier glazen van 15cl. Zo kunt u op de juiste manier degusteren. Uiteraard serveren wij brood bij de proeverij zodat u tijdig uw smaakpapillen kunt neutraliseren.

Onze proeverijen gaan altijd in op de volgende aspecten:
– Geur, kleur, smaak
– Type/stijl bier en herkomst
– Brouwerij en herkomst (land)

Proeverij Gérard

– 4 speciaal bieren met brood en dips €17,50

Proeverij Andréas

– 5 speciaal bieren met brood en dips €20,-

Proeverij Servatius

Bier en spijs proeverij €27,50
– 5 proefbieren (15cl)
– 3 bijpassende canapés

Extra optie €6,50
Potato Dippers met Mestreechs Zoervleis

Bierproeverij Maastricht

Bier & Spijs proeverij

Bierproeverij Servatius is onze bier en spijs proeverij. We serveren dan 5 verschillende speciaalbieren met 3 verschillende bijpassende bites. We vertellen u graag over de mooiste combinaties. Het eigen huisbrouwsel heeft een mooie moutzoetheid in de smaak waardoor het bijvoorbeeld geweldig te pairen valt met wat pittigere hapjes.

Rondleiding incl bierproeverij

Wilt u ook een kijkje nemen in de brouwerij? Bekijk dan hier onze rondleidingen. De rondleidingen starten met een welkomst drankje in de brasserie, daarna nemen we u mee naar de brouwerij zelf, daar gaan we in op de historie van de Ridderbrouwerij en nemen we u mee door het brouwproces. Aan het einde van de rondleiding proeven we 3 bieren waaronder het heerlijke Maltezer bier. Uiteraard is alles uit te breiden met een aansluitende lunch borrel of diner.

Bent u met een grotere groep? Dan kunt u ook buiten de standaard tijden een rondleiding inclusief proeverij boeken. U kunt hiervoor terecht via ons e-mail adres: reserveringen@demaastrichtermaltezer.nl

Leuk dat je interesse hebt in een rondleiding. Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en we nemen contact met je op.