Brasserie de Maltezer

Naast een brouwerij introduceert de Maastrichter Maltezer ook een nieuw concept in de meest opkomende wijk van Maastricht; Wyck. Het concept combineert de gezelligheid van een café met de kwaliteit van een restaurant, samensmeltend in een Brasserie. Daarnaast is het huiselijke gevoel van een pub gecreëerd door het serveren van lokale bieren en natuurlijk het verse zelf gebrouwen bier. Brasserie de Maltezer slaat met een ‘shared dining and drinking’ concept de brug tussen Bier & Spijs.

Met 16 tapkranen en 80 bier op fles biedt Brasserie de Maltezer voor iedereen wat wils. Naast onze eigen proefbrouwsels zullen voornamelijke lokale bieren worden getapt en geserveerd. Graag meerdere bieren proberen? Met een proefplankje heeft u de keuze tussen 4 verschillende tapbieren.

Een hapje eten? Dat kan ook zeker in de Brasserie. Het concept van de brasserie is gebaseerd op shared dining en drinking. Om zoveel mogelijk verschillende gerechten te kunnen proeven, worden onze lekkernijen in deelbare en bescheiden porties gepresenteerd. Naast de kaart worden ook diverse dagspecials geserveerd. In samenwerking met natuurlijk begrazen Maastricht werken we met streekproducten zoals zuivelproducten en vlees. Tevens bieden we een ruim assortiment Barbites voor bij de borrel. Deze hapjes zijn ook gelinkt aan bier. Benieuwd naar het hele menu?

Reserveren is niet mogelijk, met uitzondering van groepen. Voor meer informatie, stuur een mail naar: reserveringen@demaastrichtermaltezer.nl

Leuk dat je interesse hebt in een rondleiding. Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en we nemen contact met je op.