fbpx

Proeflokaal

Naast een brouwerij introduceert de Maastrichter Maltezer ook een nieuw concept in de meest opkomende wijk van Maastricht; Wyck. Het concept combineert de gezelligheid van een biercafé met de kwaliteit van een restaurant, samensmeltend in een Proeflokaal. Daarnaast is het huiselijke gevoel van een pub gecreëerd door het serveren van lokale speciaalbieren en natuurlijk het verse zelf gebrouwen bier. De Maltezer slaat met een ‘bier aan tafel’ concept de brug tussen Bier & Spijs. U kunt bij de Maltezer terecht voor een (zaken)lunch, borrel, bierproeverij en diner.

Brasserie-bar

Met 16 tapkranen en 80 bier op fles biedt het Proeflokaal voor iedereen wat wils. Naast onze eigen proefbrouwsels zullen voornamelijke lokale bieren worden getapt en geserveerd. Graag meerdere bieren proberen? Vraag om onze speciaalbier proeverij of om een proefplankje van vier verschillende speciaalbieren.

Een hapje eten?

We ontvangen u voor lunch, borrel en diner, maar stemmen ook graag een bierproeverij met u af.

Specials
Onze chef is constant bezig met het combineren van ons eigen bier met lekkere producten om te eten. Daarom hebben we naast onze kaart diverse dagspecials geserveerd. In samenwerking met natuurlijk begrazen Maastricht werken we met streekproducten zoals zuivelproducten en vlees. Tevens bieden we lekkere barbites voor bij de borrel.

Bier en Spijs
Bier en spijs combinaties staan bij De Maltezer hoog in het vaandel. Wij adviseren u graag welke speciaalbieren het beste bij uw lunch of diner passen. Daarnaast organiseren we verschillende proeverijen waarbij begeleidende hapjes worden geserveerd. Om dit in goede banen te begeleiden hebben we een Raad van Advies in het leven geroepen. We krijgen hulp van een paar professionals. Te weten:

Arvid Bergström – Kok en internationaal biersommelier – proefbier.nl
Piet Brink – Meester krokettenmaker
Olivier Michils – KitchenCabinet
Piero Galluci – LaBaronale

Benieuwd geworden naar onze menu kaart? Klik op de link hieronder of bekijk ons groepen aanbod.

Reserveren is mogelijk via onze reserveringsmodule via deze link
Voor meer informatie, stuur een mail naar: reserveringen@demaastrichtermaltezer.nl

Leuk dat je interesse hebt in een rondleiding. Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en we nemen contact met je op.