fbpx

Groepsactiviteiten

Stadsbrouwerij de Maastrichter Maltezer biedt verschillende groepsactiviteiten voor een gezellige familiedag, leuke reünie of sterke teambuilding.

Bij de Maltezer kan het allemaal!

Alle groepsactiviteiten zijn te boeken op basis van beschikbaarheid via: reserveringen@demaastrichtermaltezer.nl

Rondleiding door dé stadsbrouwerij

Kijkje achter de schermen incl. proeverij

Komt u een dagje naar Maastricht? Wilt u eens een kijkje achter de schermen nemen? Benieuwd naar hoe het brouwproces nou eigenlijk werkt? Wij hebben alle antwoorden voor u! Tijdens de rondleiding zult u ondergedompeld worden in de lokale (bier-)geschiedenis gecombineerd met het heden. U zult een reis maken door de 19e eeuw tot aan de 21ste eeuw, waar u ons huidig brouwproces first-hand zult ervaren.

Na de rondleiding door de microbrouwerij is het tijd om twee van onze bieren te proeven!

Prijs: €19,50 p.p.
Duur: 1,5 uur (rondleiding incl. proeverij)
Boeken: online of mail reserveringen@demaastrichtermaltezer.nl

Aansluitend ook proeven hoe een brouwer eet? Boek bij uw rondleiding onze brouwerslunch en geniet voor of na uw rondleiding van een heerlijke maaltijd.

Grotere groepen (+8 pers.) kunnen ook buiten aangegeven tijdstippen (12:00, 13:30, 15:00) komen. Stuur een mailtje naar reserveringen@demaastrichtermaltezer.nl

Brouwerij de Ridder - Stadsbrouwerij de Maastrichter Maltezer

De volgende groepsactiviteiten worden geregeld in samenwerking met Treat Maastricht en zijn te combineren met heerlijke gerechten.

 

De activiteiten zijn te boeken op basis van beschikbaarheid via: reserveringen@demaastrichtermaltezer.nl

Moorddiner

De dode dorpeling: het leukste moorddiner in Nederland.

Geniet van een drie of vier gangen diner en tussen de gangen door gaan jullie onder begeleiding van Sherlock Holmes gezamenlijk een moord oplossen.

Er heeft een brute moord plaatsgevonden in een klein dorpje. Elke gast is een inwoner van dit authentieke en idyllische dorpje en beschikt over belangrijke informatie die nodig is om de moord op te lossen. In gevarieerde rondes los je gezamenlijk de moord op. Dit doe je door bijvoorbeeld informatie met elkaar uit te wisselen, te puzzelen hoe de laatste dag van het slachtoffer er uitzag en een fysieke speuractie op de locatie. De avond eindigt met een spannende ondervraging van de moordenaar.

Iedereen doet mee tijdens deze groepsactiviteit. Niemand kan ontsnappen! Sherlock Holmes is de hele avond actief aanwezig om te zorgen dat alles boven water komt.

Prijs : €27,50 p.p. excl. BTW
Duur : 3,5 uur (incl. eet tijd)
Min. aantal personen : 15 (met minder mensen kan, maar je betaalt voor minimaal 15)
Te spelen tussen gangen door (voorstelronde, voorgerecht, ronde 1, hoofdgerecht, ronde 2, dessert en afronden spel)

Quiz Show

De modernste quiz met ultra modern quizsysteem en draadloze quizbuzzers!

Tijdens deze Quiz Show is het lachen, gieren, brullen! De Quiz Show is uitermate geschikt om een gezellig diner aan te vullen met een hilarisch en avondvullend uitje. Een enthousiaste quizmaster presenteert de quiz en zorgt dat iedereen een leuke avond heeft.

Welk team gaat er met de trofee vandoor? De rondes zijn gevarieerd, zodat iedereen een keer kan uitblinken. Wie herkent de muziekfragmenten het eerst, wie is de echte filmkenner en wie ziet als eerste de celebrity in de verdraaide foto? Voor de persoonlijke touch maken we een ronde op maat desgewenst.

Door het gebruik van een modern quizsysteem met draadloze quizbuzzers is dit een interactieve groepsactiviteit waarbij iedereen meedoet.

Prijs : €22,50 p.p. excl. BTW
Duur : 1,5 uur (excl. eet tijd)
Min. aantal personen : 15 (met minder mensen kan, maar je betaalt voor minimaal 15)
Te spelen aan 1 stuk of tussen gangen door ( + €75,00 excl. BTW totaal) 45 min. tussen voor- en hoofdgerecht en 45 min. tussen hoofdgerecht en dessert.

La Casa de Papel – VR Game

Samenwerken en competitie in één!

Verplaats je in de schoenen van El Profesor en beroof samen met je vrienden of collega’s vele miljoenen euro’s van de Spaanse Munt! Deze VR game is gebaseerd op de populaire Netflixserie La Casa de Papel.

Om de puzzels in de virtuele wereld op te kunnen lossen moet je goed samenwerken met je teamgenoten. Een team bestaat uit maximaal 5 personen. Per team heb je één VR bril die rouleert. De spelers die de VR bril niet dragen beschikken over aanwijzingen die in de virtuele wereld nodig zijn om alle raadsels op te lossen. Communicatie en samenwerken is dus de sleutel tot succes (en tot de kluis) in deze groepsactiviteit.

Het spel is bij uitstek geschikt om met grote groepen te spelen: De teams strijden dan tegen elkaar! Welk team heeft als eerste de kluis gekraakt en weet uit handen van de Guardia Civil te blijven?

Prijs : €35,00 p.p. excl. BTW
Duur : 1,5 uur (excl. eet tijd)
Min. aantal personen : 12
Te spelen aan 1 stuk

Bier Kwizz

Met leukste Kwizz-master van het Zuiden!

Tijdens deze 2,5 uur durende bierquiz is het opletten geblazen. Kwizz-master Erik Brouwer presenteert een avondvullende bierquiz met afwisselende spelronden. Het fenomeen pub-quiz zal de meesten bekend zijn, maar dit is toch allemaal net een tikkeltje leuker. Dat bij deze groepsactiviteit het thema ‘bier’ is, is geen verrassing, maar de wijze waarop wel!

In geheel eigen stijl maakt Eric de leukste Bier Kwizz, waarbij ook proeven een onderdeel is!

Prijs: op aanvraag a.d.h.v aantal pers. 
Duur: 2,5 uur
Aantal personen: 12 – 40 personen

Combineer de Bier Kwizz nu met een rondleiding of een heerlijk diner!

 

Avondje kwizzen?! Aanmelden kan via reserveringen@demaastrichtermaltezer.nl

Etentje na Room Escape

Ben jij ontsnapt? Kom dan eten bij de stadsbrouwerij!

Bij Room Escape in Maastricht krijg je de ultieme Escape Room ervaring. Je kan je laten opsluiten in een van de zes kamers waar jij samen met je team moet weten te ontsnappen binnen een uur. Gebruik je kennis, je oplossend vermogen, je verstand en je team om alle aanwijzingen te verzamelen en op tijd uit de kamer te ontsnappen.

Elke kamer heeft een eigen verhaal en zijn perfect voor een teamuitje, vrijgezellenfeest, of met vrienden of familie. Te spelen met 2 tot 5 personen per kamer, maar de kamers kunnen tegelijkertijd worden ingezet voor grotere groepen of meer plezier!

Honger na het spelen? Kom eten bij Stadsbrouwerij de Maastrichter Maltezer! 

Een uitje naar de Room Escape is nu makkelijk te combineren met een heerlijk diner bij de Maastrichter Maltezer.

Leuk dat je interesse hebt in een rondleiding. Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en we nemen contact met je op.