fbpx

Beer & Food

Naast een brouwerij introduceert de Maastrichter Maltezer ook een nieuw concept in de meest opkomende wijk van Maastricht; Wyck. Het concept combineert de gezelligheid van een biercafé met de kwaliteit van een restaurant, samensmeltend in een Proeflokaal. Daarnaast is het huiselijke gevoel van een pub gecreëerd door het serveren van lokale speciaalbieren en natuurlijk het verse zelf gebrouwen bier. De Maltezer slaat met een ‘bier aan tafel’ concept de brug tussen Bier & Spijs. U kunt bij de Maltezer terecht voor een (zaken)lunch, borrel, bierproeverij en diner.

Brasserie-bar

Met 16 tapkranen en 80 bier op fles biedt Brasserie de Maltezer voor iedereen wat wils. Naast onze eigen proefbrouwsels zullen voornamelijke lokale bieren worden getapt en geserveerd. Graag meerdere bieren proberen? Vraag om onze speciaalbier proeverij of om een proefplankje van vier verschillende speciaalbieren.

Een hapje eten?

Brasserie is in Nederland een ander woord voor restaurant. Eigenlijk stamt het woord uit het Frans en betekent het Brouwerij. Omdat we bier en spijs willen verbinden kunt u dus beiden bij ons verwachten. We ontvangen u voor lunch, borrel en diner, maar stemmen ook graag een bierproeverij met u af.

Concept
Om zoveel mogelijk verschillende gerechten te kunnen proeven, worden onze lekkernijen in deelbare en bescheiden porties gepresenteerd. Naast de kaart worden ook diverse dagspecials geserveerd. In samenwerking met natuurlijk begrazen Maastricht werken we met streekproducten zoals zuivelproducten en vlees. Tevens bieden we een ruim assortiment Barbites voor bij de borrel.

Bier en Spijs
Bier en spijs combinaties staan bij De Maltezer hoog in het vaandel. Wij adviseren u graag welke speciaalbieren het beste bij uw lunch of diner passen. Daarnaast organiseren we verschillende proeverijen waarbij begeleidende hapjes worden geserveerd. Om dit in goede banen te begeleiden hebben we een Raad van Advies in het leven geroepen. We krijgen hulp van een paar professionals. Te weten:

Arvid Bergström – Kok en internationaal biersommelier – proefbier.nl
Piet Brink – Meester krokettenmaker
Olivier Michils – KitchenCabinet
Piero Galluci – LaBaronale

Benieuwd geworden naar onze menu kaart? Klik op de link hieronder of bekijk ons groepen aanbod.

Reserveren is mogelijk via deze link.

Voor meer informatie, stuur een mail naar: reserveringen@demaastrichtermaltezer.nl

Leuk dat je interesse hebt in een rondleiding. Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en we nemen contact met je op.