fbpx

Vergaderen in Maastricht

Bent u opzoek naar een inspirerende vergaderruimte in Maastricht? Reserveer dan een besloten ruimte van 6 tot 25 personen in onze brasserie. We hebben een ruimte waar u besloten aan onze Stamtisch kunt vergaderen (met daglicht) en een ruimte op de eerste etage met uitzicht over de Maas en de Servaas brug in hartje Maastricht.

De eerste etage is vormgegeven als “Hoeskamer van Platoost”, de huiskamer van onze bierclub. U kunt een frisse en strakke ruimte verwachten met mogelijkheden zoals een beamer/scherm en flipchart.

Uiteraard kunt u uw vergadering afwisselen met een rondleiding door onze brouwerij of met een van onze proeverijen. Wilt u meer van Maastricht zien? Loop dan de Via Malta door Maastricht en beleef Maastricht op een bierige manier!

Ook op het gebied van Food & Beverage komt u bij Stadsbrouwerij de Maastrichter Maltezer niets te kort. Onze chef serveert u de lekkerste lunch gerechten of meer gangen diners. Schroom niet en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Leuk dat je interesse hebt in een rondleiding. Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en we nemen contact met je op.